Mesec se je začel s tednom otroka. Kljub temu, da je padal dež, da se jesen ni začela s soncem, smo si sonce in dobro voljo in gozd prinesli v igralnico.
Gozd nam je ponudil ogromno bogastva, ki smo ga prinesli v sobo, se z njim igrali in ustvarjali. Brali smo pravljice, plesali in peli. Obiskali smo telovadnico v Kulturnem domu, ki nam nudi veliko prostora za igre in ples. Ogledali smo si predstavo Jesenska v izvedbi Teatra za vse. Pripravili smo si odličen krompirjev piknik – oprali krompir, vzgojiteljice so ga narezale, spekle so ga pa kuharice v pečici. Pečen krompir je bil zelo okusen!
V tem mesecu so se pri nas začele angleške urice z Andrejem. Ker so otroci zelo radovedni, so jim Andrejevi obiski zelo zanimivi, ga poslušajo, poskušajo z njim peti ob kitari in se z njim igrajo igrice v angleščini. Tudi zunaj smo bili skupaj na lep jesenski dan.
Praznovali smo Ajdin tretji rojstni dan – peli, plesali, risali in sladkali smo se.
Naši otroci imajo zelo radi pravljice in predstave, zato smo jim vzgojiteljice zaigrale še dve predstavi v tem mesecu. Prva je bila predstava po knjigi Zemeljski škrat Amar – o škratu s čarobnim ogrinjalom in krtku, ki je potreboval njegovo pomoč. Predstavo so zaigrale vzgojiteljice igralnic Zvezda in Sonce.
Vse vzgojiteljice pa smo za otroke ob zaključku počitnic uprizorile predstavo po zgodbi Razbita buča. To predstavo so nato zaigrali tudi otroci sami.

Pripravila: Petra Habič

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost