Jesen nam je natresla vsega lepega – kostanjev, orehov, listja, koruze, žira… sonca, vetra, smeha in igre. Ja, igrišče v gozdu je najboljše, tam smo preživeli lepe dopoldneve in se veselili bogastva gozda.

Še drugi lepi dogodki so se zgodili v tem mesecu: praznovali smo rojstni dan, se veselili dogajanja v tednu otroka (predstave Maša in medved, krompirjevega piknika, igre z naravnim materialom, druženja z najmlajšimi v našem vrtcu), z gasilci iz Dolskega in Laz pa smo izvedli požarno vajo in se preizkusili v gasilskih spretnostih.

Poseben dogodek pa se je zgodil 17.10., ko so otroci v vrtec pripeljali babice in dedke. Skupaj smo se družili ob ustvarjanju škratov, ježev, okvirjev za fotografijo in svečnikov – vse to ob navdihu jeseni .

Tudi na izlet smo šli. S primestnim avtobusom smo se odpeljali do Dola, kjer smo obiskali knjižnico Jurij Vega. Knjižničarka nam je razkazala prostore v knjižnici, nam povedala pravljico, nato smo se prepustili knjigam in igračam, obisk v knjižnici pa je zaključil Leon z angleško pravljico.

Pripravila: Petra Habič

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost