Sklad vrtca

 

V sklad vrtca se zbirajo denarna sredstva, ki so namenjena plačilu nadstandardnih programov za otroke iz socialno ogroženih družin. Dvakrat letno starši prejmete položnico in lahko po vaši želji in zmožnostih nakažete sredstva za Sklad. Del sredstev vsako leto prispevajo tudi zaposleni vrtca, najpogosteje s prodajo vstopnic za ogled predstave in prodajo izdelkov na Mavričnih igrarijah.

Sredstva za vrtec in šolo zbiramo in porabimo ločeno.

Pri določanju višine subvencij za nadstandardne programe izhajamo iz Pravilnika o podrobnejših kriterijih in postopku za dodelitev sredstev za subvencioniranje šole v naravi Zavoda Janka Modra, Dol pri Ljubljani (v celoti objavljen v rubriki Pravilniki).

Če je na razpolago dovolj sredstev, lahko starši uveljavljate do 10% znižanje plačila nadstandardnih programov, kar lahko uveljavite enkrat v obdobju vključenosti otroka v vrtcu. Vloga je na voljo pod zavihkom “Obrazci”.

Vsi, ki bi želeli darovati v Sklad vrtca, lahko to storite na TRR: SI56 0122 2603 0649 149,, odprt pri UJP Ljubljana (obvezno pripišite: za Sklad vrtca).

Vsakega prispevka bomo zelo veseli! Hvala vam za radodarnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost