V mesecu septembru so se naši skupini pridružili štirje novi otroci. Spoznavali smo tudi novo igralnico, ki nam je vsem zelo všeč, saj je velika in  prostorna. Otroci so zelo ponosni, da so v igralnici Strela, saj so tako postali najstarejši , največji v vrtcu in drugo leto gredo že v šolo- tega se vsi zelooo veselijo. Veliko smo se gibali v igralnici, šolski telovadnici, šolskem igrišču in na igrišču vrtca. Skozi gibanje smo vsak dan tudi ob glasbi razvijali različne spretnosti . Z ritmom povezujemo celo skupino med seboj.

Igrali smo se z naravnimi materiali, sestavljali sestavljanke, kocke, nizali različne predmete…

Ustvarjali smo z barvami, čopiči,risali, strigli, lepili, oblikovali z maso, valjali in gnetli.

Spoznali smo  različne liste dreves, s katerimi smo označili tudi naše mize v igralnici. Nabirali smo kostanje in orehe, ki smo jih uporabili pri igri.  Na sprehodih po okolici in gozdu ter  na orientacijskem pohodu smo spoznavali in opazovali okolico. Uspelo nam je narediti tudi pravi sok iz grozdja.

Pričeli smo z uvajanjem angleškega jezika, s katerim nas Lara seznanja  dvakrat tedensko. Enkrat na teden pa imamo tudi glasbeno delavnico, ki jo vodi naša sodelavka.

Z obiskom nas je razveselila tudi mamica Zoje in Nejca , ki je skupaj z njuno sestrico prinesla v vrtec Bradato agamo, ki Nejcu zelo veliko pomeni.

Pripravila: Mojca Moder

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost