V prvem tednu februarja je prišel na praktično delo dijak Jakob Kuhar. Otroci so ga lepo sprejeli. S kitaro nam je pomagal pri dramski igri Pod medvedovim dežnikom, ki smo jo zaigrale vzgojiteljice. V igri vlog so se preizkusili tudi otroci.

Februar je bil pisano obarvan, saj so imeli otroci v različnih kotičkih na razpolago igre, kjer so spoznavali barve. V enem izmed kotičkov so po barvah razvrščali barvne lesene kocke (natikanke), v drugem pa barvne srčke. Zelo radi so obiskali kotiček, kjer so se igrali družabno igro Jablana. Otroci so pri tem spoznavali barve, sledili pravilom in gradili na vztrajnosti. Zelo dolgo so vztrajali tudi v kotičku, kjer so pene določene barve morali metati v pobarvan tulec enake barve. Drugi pa so radi razvrščali in metali gumbe po barvah v škatle.

Pa smo dočakali tudi pustni torek, saj so otroci v vrtec prišli v pustnih maskah. Gasilke smo jih popeljale z našim gasilskim vozilom po okolici Dola.

V času zimskih počitnic so bili otroci  v vrtcu Dol, kjer so se veliko družili in igrali z drugimi otroki ter zaplesali ob zvokih harmonike.

Petra Hrastnik

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost