V začetku meseca smo sodelovali pri odprtju razstave likovnih izdelkov vrtčevskih otrok v Paviljonih. S skupino smo si ogledali ustvarjene umetnine in bili navdušeni nad astronavti.
Sodelovali smo pri zaključku Malega sončka, kjer smo se gibali v različnih gibalnih igrah na igrišču vrtca Dol in vsi prejeli zaslužena priznanja.
Veliko časa smo preživeli na prostem, na sprehodih, se igrali na igrišču, se vozili s poganjalci, pihali milne mehurčke, si podajali balone… Z Andrejem smo spoznali angleško pesem o vzletu rakete, jo uprizorili in se žogali na travniku.
Obiskali smo knjižnico Jurija Vege, kjer smo listali slikanice ter si izposodili knjige za branje v igralnici.
V tem mesecu smo praznovali štiri rojstne dneve otrok. Otrokom smo voščili, zapeli pesmice, se posladkali in rajali ob glasbi.
Na Mavričnih igrarijah smo sodelovali s petjem in plesom, nato pa so otroci skupaj s starši sodelovali v različnih dejavnostih na igrišču vrtca Dol. Ekipa staršev je uspešno sodelovala v štafetni igri prenašanja vode.
Sredi junija smo za starše pripravili kratek nastop, kjer smo peli, plesali, se skupaj igrali ter s tem zaključili letošnje vrtčevsko leto.
Vsem želimo prijetne in dolge poletne počitnice.

Besedilo in foto: Nataša Jerina

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost