September je v Mavrični igralnici potekal v znamenju uvajanja kar 14 otrok. Nekaj časa so bili otroci s starši, potem pa smo jim bile na voljo kar tri strokovne delavke, ki smo se trudile, da bi otroci čim prej sprejeli vrtec in se tam tudi dobro počutili. Otrokom smo ponudile različne dejavnosti, ki so jim odgnale misel na starše in jim prikradle nasmeh na lička. Začeli smo sprejemati dnevno rutino v vrtcu in spoznali naše zunanje igrišče, kjer se zelo radi igramo. Ko pa nam ponagaja vreme, pa se odpravimo v telovadnico, kjer veselo tekamo, hodimo, uživamo in izvajamo pripravljene gibalne dejavnosti.
Hitro se je začela tudi spreminjati narava, zato smo se odpravili, da jo pogledamo v vsej njeni lepoti in spreminjanju in prinesemo njene plodove v igralnico. Tako je iz jesenskih plodov nastalo marsikaj.
Obiskala nas je tudi Muca Copatarica, ki nas je podučila, da je potrebno svoje stvari pospravljati za sabo in tega se sedaj tudi držimo. V zahvalo smo ji naredili vsak svojo hiško iz papirja.

Pripravila: Petra Ivanič

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost