Januarja so Larisa, Denis in Dominika praznovali 5. rojstni dan. Prebrali smo pravljice, veliko smo peli in plesali, se sladkali ter se igrali igre po želji slavljencev.

Našo lepo okolico je pobelil sneg in nam pričaral pravo zimsko idilo. Oblekli smo topla oblačila, s seboj vzeli sanke in se odpravili na sankanje v Petelinje. Otroci so se neizmerno zabavali. Zimske radosti na snegu smo nadaljevali na našem vrtčevskem igrišču.

V tem mesecu smo imeli dve lutkovni predstavi. V LGL-ju smo si ogledali Sapramiško, v KD-ju pa Veliki strah malega tigra, kjer je tudi nekaj pogumnih otrok sodelovalo pri igri. Po končani predstavi so otroci svoje plišaste igrače od doma z dr. Baubaom pregledali in oskrbeli.

Začeli smo spoznavati različne poklice. Na obisk smo povabili mamici, da sta nam predstavili delo medicinske sestre in frizerke. S seboj sta prinesli veliko pripomočkov in si vzeli čas, da sta otrokom pokazali, kako z njimi ravnati. V imenu cele skupine se jima prav lepo zahvaljujemo za medicinsko oskrbo in lepe pričeske.

Danijela – skupina Sonček

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost