Novo leto se je začelo zelo športno – 4 dni smo drsali na drsališču v Domžalah in to zelo uspešno.

Januarja smo uresničili naš težko pričakovan načrt. Obiskali smo Slovensko filharmonijo, kjer smo si ogledali koncert Grdi raček v sodelovanju z Društvom za trobilno komorno glasbo. Medtem ko je pripovedovalka Lucija Ćirović  lepo in doživeto brala pravljico, jo je spremljal glasbeni orkester z različnimi trobili, ki so jih otroci imeli priložnost slišati in spoznati. Spremljali sta nas babici naših dvojčkov, ki sta že sedaj odpotovala na dolge počitnice.

Za slovo sta nam s starši pripravila veliko presenečanje in nas vzgojiteljice z otroki iz skupine Strela povabili v Woop trampolin park, kjer je zabava dejansko v zraku. Zahvaljujemo se babicam za lepo in prijetno dopoldansko druženje in staršem za lepo, zabavno, sladko in predvsem nepozabno presenečanje.

Praznovali smo Larisin, Denisov  in Dominikin 6 rojstni dan in dopoldne preživeli v družbi zabave in sladkih presenečanj.

V KD- ju smo si ogledali še eno predstavo Pika in Cene v pravljici naših zvestih gledaliških mojstrov iz gledališča Ku-kuc. Tudi tokrat nas niso pustili ravnodušne, saj so nas skozi smeh in glasbo popeljali skozi štiri pravljice v eni sami sodobni pravljici.

Pripravila: Danijela Petkičič

 

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost