Začetek aprila smo se odpravili na tridnevni tabor v Gozd Martuljek, kjer smo zelo uživali. Delali smo škratkove kape in priponke, se igrali na napihljivih igralih, poligonu in v naravi. Imeli smo zabavo in se za konec odpravili na škratkovo pot po skriti zaklad.
Po vrnitvi iz tabora smo imeli dejavnosti po kotičkih. V kotičku »Tabor« so otroci izdelovali albume, kjer so risali, strigli in lepili fotografije iz tabora. Zapisali smo tudi vtise ob fotografijah. V kotičku »Igra s kocko« so otroci postavili poligon iz različnih materialov in pričeli igro. Otroci so metali kocko, tipali in šli po poligonu. Kotiček »Ustvarjanje« pa je bil namenjen izdelovanju čebel, pajkovih mrež in čebelnjaka. Otroci so ovijali filc okoli obroča, navijali volno in utvarili pajkovo mrežo. Za čebelnjak so barvali škatle za panje in ga okrasili s poslikavo. Najraje pa so se otroci igrali v kotičku »Dom«, kjer so se igrali igro vlog. Seveda pa niso manjkale ponedeljkove vabene urice v telovadnici. Imeli smo igre z žogo preko različnih poligonov.
Lep sončen dan smo izkoristili za izlet do Dolskega. Obiskali smo kmetijo Pr Krač. Ogledali smo si tudi razstavo Kuhinje naših babic. V vrtcu smo si ogledali igrano predstavo Čudežni pralni stroj.
Rojstni dan so v tem mesecu praznovali: Klara, Nai, Samo in Johanna. Zaželeli smo jim vse najboljše in se z njimi posladkali.

 

Pripravila: Petra Hrastnik

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost