Tudi letos smo uspešno izvedli 9. Mavrične igrarije zapored. Odvijale so se v vrtcu, vrtčevskem igrišču in bližnji okolici v Dolu. Najstarejši otroci, ki letos prvič stopijo na šolski prag, so svečano, ob spremljavi harmonike, zapeli Kekčevo pesem, nato smo skupaj zapeli našo himno Mavrična pesem ter zapeli in zaplesali Jaz pa ti pa židana marela. Bilo je veliko zanimivih dejavnosti za otroke in tudi za starše, saj so se zelo dobro izkazali očetje kot tudi mame, ki so priskočile na pomoč pri štafetni igri. Vse pohvale mamicam za pogum.

Predstava v KD-ju, Mala Murska deklica, nas je popeljala po naši prečudoviti deželi, skupaj z nežnim bitjecem iz reke Mure in štrkom Jožom, ki je velik popotnik. Med potjo smo spoznali veliko krajev in zanimivosti, se nasmejali, zabavali, na koncu pa smo se le vrnili nazaj v kraj, kjer je naše srce.

V šolski telovadnici smo skupaj z našimi prijatelji iz sosednjih skupin slavnostno podelili priznanja, knjižico in medaljo za uspešno izvedbo Malega sončka. Podelitev smo zaključili s himno Mavrična pesem ter se posladkali.

Poleg Naborhi, ki junija dopolni 6 let, so rojstni dan praznovali še Leo in Nikola, ki bosta 6 let stara v juliju oz. avgustu, ter Oto, ki pa bo tudi julija dopolnil 7 let.

 

Dragi otroci in starši, uživajte počitnice!!!

 

Otroštvo ni tekmovanje, da bi videli, kako hitro lahko otrok bere, piše in računa. Otroštvo je časovno obdobje, v katerem se otrok uči in razvija v svojem lastnem tempu. Hitreje ni bolje. (Magda Gerber)

 

Pripravila: Danijela Petkičič

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost